Honda Civic 1.4i S (1996)
Uitvoering | Civic 1.4i S |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Helaas kostte het teveel om de Mazda door de apk te krijgen en ben ik op zoek gegaan naar wat anders en ben ik uitgekomen bij de Honda. Met de 66kW een vlot autootje en zoals je van een Japanner mag verwachten, alles gaat zoals het moet, soms zelfs iets te licht, je merkt niet eens dat je schakelt, wat bij veel andere auto"s niet het geval is.
Tot nu toe heb ik nog geen problemen gehad, alleen wat onderhoud zoals filtertjes en olie en onlangs een nieuwe multiriem, plus distributieriem en spanrol.
De achterdemper heeft z´n beste tijd ook gehad en nu merk ik dat bij hoge snelheden de hoeveelheid dB"s aan het toenemen is dus als ik die vervangen heb ben ik hopelijk nu weer voor een tijdje klaar.
Het enige is dat hij een beetje rammelt soms, maar ik las op een my-review dat het invetten van achterwielophanging rubbers helpt dus dat ga ik dan straks proberen.
Ik kan niet anders zeggen dan een prima auto.