Honda Civic 1.4i City (1998)

Uitvoering | Civic 1.4i City |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Start project
Hallo allemaal
M'n eerste wagentje gekocht via m'n baas waar ik zaterdags loop
De civic is al eens onder een vrachtwagen trailer geschoven vandaar het zwarte zijscherm de rode motorkap en 1 nieuwe koplamp
Toen ik voor het eerst de olie peilde zat er een minimaal streepje op op de peilstok(Had nog niet gereden) dus eerst een de olie bijgevuld.
Vervolgens het hele ding een beetje schoon gemaakt van binnen en van buiten de voorwielen eraf gehad om even alles in ieder geval een keertje gecontroleerd te hebben( de remmen eraf gehad omdat deze vastzaten de zuigers terug gedraaid en alles weer met kopervet in elkaar gezet en het stuurhuishoesje vastgezet met een kabelbinder) einddemper ook al een keertje geleegd omdat ie niet genoeg geluid maakte naar m'n zin als ie door de apk heen is maar even een pijpje van voor tot achter trekken🙈
Binnenkort de distributie vervangen die is in 06-2010 het laatst gedaan dus al weer 12 jaar geleden en dan een ander verenset erop zetten (weet niet of het een verlagingsset is hoop het wel heb t set zo gehad van iemand dus we gaan t zien) en heb al wat potten verf binnen waarmee ik hem van plan ben te gaan rolleren😅😵💫 en in de toekomt nog een keertje een velgenset maar dat is van latere zorg wordt over 4 weekjes 18 dus dan dan hoop ik hen iig in kleur te hebben volgende week de distributie en dan maar eens verver
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4