Honda Accord 2.0i Elegance (2009)

Uitvoering | Accord 2.0i Elegance |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
2 ton en nu?
Rij mijn 5e Accord inmiddels sinds 2013 met veel plezier, een Accord 2.0 Elegance automaat van 5-2009. In 5-2013 gekocht met 90k op de teller, LPG Prins installatie met kleppensmeersysteem erin laten leggen op advies van mijn Honda dealer. Geen spijt van!
Nu 2 ton. Alles netjes door de dealer onderhouden, en nu op voor de volgende 2 ton, rij ca 25k per jaar.
Mn vorige accord was een 2.2 diesel van 2006 maar die toch weggedaan voor deze omdat ik een automaat terug wilde, daaroor altijd automaat gereden. Dit is mijn fjjnste Accord nummer 5 tot op heden en Honda nummer 7 in de familie (vrouw des huizes rijdt Logo automaat 1999 met nog geen 60 k op tellert)
LPG wordt door LPG Spijkenisse onderhouden! Topzaak daar. Kortom, ik ben happy met mijn Accord automaat op LPG!
Bij de 200k beurt zijn alle vloeistoffen vervangen, en kleppen gesteld (elke 40k) nog lang niet uitgesteld.
Uitgelicht aanbod

Op zoek naar een gebruikte Japanse sedan voor 9.000 euro

Honda Accord 2.0i - 2011 - 377.591 km - Klokje Rond

Test: Audi A4 2.0 TFSI - Honda Accord 2.4 Executive - Lexus IS 250

Honda Accord 2.0i Comfort (2008)

Test: Honda Accord - Mazda 6 - BMW 318i - Ford Mondeo