Honda Accord (2009) #2

autoreview

Honda Accord (2009)

Signalement

Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf256.000 km
KM-stand laatst256.000 km
Lezerswaardering: 66%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

betrowbaar en comfortabel

 • 256.000 km

Na een denk en oriëntatie periode heb ik besloten om een Honda-accord 2.4 aan te schaffen. Aan de hand van mijn budget en mijn wensen ben ik op zoek gegaan naar een Honda tussen 2008 en 2011. Ongeveer 6 maanden heb ik zo een auto gezocht. Uiteindelijk heb ik eind 2019 via markplaats een Honda Accord 2.4 executuve LPG, particulier aangeschaft. Bouwjaar is 2009, toen was 256.000 km.

Ik reed regelmatig lange afstanden en wilde graag met de auto in de zomer naar Turkije. Het belangrijkste vond ik een betrouwbare, comfortabele auto. met een leuke uitstraling. En ik wilde per se een automaat.

Omdat ik rond 35.000 km per jaar reed, wilde ik graag met een LPG-installatie. Ik ga naar België om te tanken (20 km) en dit scheelt op jaar basis best veel. Ik rijd al bijna 10 jaar met lpg. Ik betaalde gemiddeld 0.40 cent voor een lt lpg.

Deze mooie Honda rijdt gemiddeld 1 op 9. Met een volle LPG- tank van 54 lt rijd ik minimaal 450 km. Als ik lange afstanden rijd op de autobaan dan haal ik zelfs 540 km. Ik tank momenteel gemiddeld 5 keer per maand. Het verschil tussen benzine en lpg is voor mij te groot. Ik heb ruim 50.000 km met deze auto gereden. Momenteel staat de teller op 312.000 km.

Ik laat een keer per jaar een grote beurt doen. Verder heb ik gelukkig, zoals verwacht geen onverwachte kosten gemaakt. Eenmalig had ik een stukje LPG installatie laten vervangen van 200 euro. Verder heb ik gelukkig geen extra kosten gemaakt. In de tijden van corona ben ik wel iets minder gaan rijden.

Ik vind deze Honda heel fijn rijden. Als ik een paar uur moet rijden, daarna heb ik gelukkig geen rugklachten. Deze auto heeft (bijna) alles wat ik nodig heb vind ik. Ik hoop dat ik nog een aantal jaren met plezier deze auto kan rijden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens