Ford Mondeo Wagon 2.0 TDCi 115pk First Edition (2004)
Uitvoering | Mondeo Wagon 2.0 TDCi 115pk First Edition |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Nieuwe, oude auto
Op zoek gegaan naar veel voor weinig. Veilig, betrouwbaar en goedkoop. Liefst ook groot en comfortabel. Bleven uiteindelijk voor mij over de mondeo en de vectra. Op basis van de reviews gekozen voor de mondeo en nog geen dag spijt. Rijdt heerlijk. De 115pk is ruim voldoende, ook voor 1300 kg zware caravan. Rijdt 1 op 17 gemiddeld. ook dat valt me niet tegen. En rijeigenschappen zijn formidabel. Veel nieuwere auto's die ik in de lease heb gereden kunnen daar niet aan tippen. (Mazda cx5, skoda suberb combi, citroen c5).
De eerste 40.000 km zitten er op. 1 middagje langs de kant gestaan met defecte startmotor. Heb hier meerdere klachten over gelezen en ook bij de ANWB was deze bekend. Ook mee de bergen in gegaan, goede trekker.
luxe afwerking en ondanks weinig vorst deze winter toch regelmatig genoten van de voorruit verwarming. lekte bij aanschaf diesel bovenin. Na vervanging brandstofpijpjes voor 50 euro opgelost.
Bevalt me zo goed dat nu we op zoek zijn naar nieuwe wagen voor mijn vrouw dit zomaar ook een mondeo kan worden, maar dan met de 2 liter benzine.
Uitgelicht aanbod

Van Beverwijk naar Polen - Monstertocht Barrelbrigade

Barrelbrigade - Zo goed als nieuw

Barrels op de rollenbank - Barrelbrigade

Sleutelen aan de barrels - Barrelbrigade