Ford Mondeo Wagon 2.0 16V First Edition (2004)
Uitvoering | Mondeo Wagon 2.0 16V First Edition |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Een enorm verschil met mijn vorige auto, een Renault Mégane 1.4 RXI 5drs, zeker gezien de enorme ruimte en het verschil in motor. De 2.0 (145 pk) loopt mooi rustig en heeft voldoende vermogen. Versnellingen zijn lang (dit kan een voordeel zijn maar ook als nadeel worden gezien). In het stadsverkeer is het geen zuinige jongen, 11.6 liter per 100 km. Op langere afstanden rijdt de auto heerlijk comfortabel. De bestuurdersstoel is goed te verstellen en de bediening van de instrumenten is eenvoudig uit te voeren. Cruise control is werkelijk een prachtige uitvinding. Ook de service en het contact bij de garage (Poll Hilversum) is perfect! Een keurige garage waar de klant echt centraal staat.
Kortom, tot op dit moment, ben ik dik tevreden.
Geen echte problemen ondervonden. De handrem bleef in de eerste paar weken “plakken”, volgens de dealer moest deze inslijten. Dealer heeft dit verholpen (binnen een paar minuten). Helaas is het afdekzeil van de bagageruimte een beetje slap.
11-11-2004
Geen wezenlijke problemen tot op heden gehad. Eénmaal een probleempje met het openen van de motorkap (met sleutel). Het probleem is door de garage opgelost en het slot is vervangen (zonder kosten). Verder veel plezier met de auto en ben er (nog steeds) content mee.
09-02-2005
De eerste grote beurt van mijn auto. Auto komt hiet totaal zonder een probleem doorheen. Wel is de kleine zwarte strip (dus niet de dakdrager) op het dak opnieuw vastgezet. Verder totaal niets! Laten we hopen dat dit zo blijft voortduren.