Ford Focus Wagon 1.8 TDDi 90pk Futura (2004)
Uitvoering | Focus Wagon 1.8 TDDi 90pk Futura |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Na bijna 6 maanden en 47000 kilometer is er op de kwaliteit van de Focus niets aan te merken, of het moeten de kleine onvindbare rammeltjes zijn.
De motor is bij normaal gebruik pittig genoeg, maar je merkt duidelijk dat je niet met het commonrail geweld kunt meedoen. Auto is zuinig. 1 op 18 is eenvoudig te halen.
Stoelen zijn voor mijn 1.86 niet goed. Stoel kan niet ver genoeg naar achter en de zitting is te smal zodat mijn benen worden afgeklemd. inmiddels een scheel feautuil laten aanmeten. Beter zo
Navigatie met cd/wisselaar is ideaal.
Verder is de auto giga groot, er kan alles in. Alles in het interieur zit op zijn plaats geen klachten verder.
Update 4-7-06 :
144000 km en nog geen enkel probleem. Jammer alleen dat ik mijn ipod niet kan aansluiten op de autoradio.
Update 4-3-07 :
196000 weinig problemen, blijft comfortabel, iets meeer rammes. 1 draagarmpje kapot (70 eruo) das alles, maar gezien het aantal drempels in mijn woonplaats is dat niet zo verwonderlijk
kleine rammeltjes, das alles. remniveausensor ging branden, niks aan de hand slecht contactje denk ik.
update: tijdens de warme dagen ging de airco kapot, bleek slechts een kapotte zekering