Ford Focus Wagon 1.6 TDCi 90pk Futura (2007)

Ford Focus Wagon
Ford Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus - interieurFord Focus - interieur

UitvoeringFocus Wagon 1.6 TDCi 90pk Futura
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2008

De kop is eraf

Ik heb de focus 2 maanden in gebruik en de eerste 5000 km zijn een feit. Verbruik is 5,8L/100km. Meer nieuws volgt

koeling problemen?

Auto heeft 3 dagen in de garage gestaan wegens problemen met de koeling. Bleek echter een sensorprobleem te zijn.
Ondertussen ook al 2 maal een lampje moeten vervangen

nieuwe bandjes

Na 54.000 was het dan toch zover de voorbanden waren op. Meteen ook een band rechtsachter laten vervangen, zat een spijker in.

na 30.000 km

Ik heb de focus nu een maand of 9 in gebruik en ereen kleine 30.000km mee gereden. Ondanks dat ik dacht dat de motor aan de lichte kant zou zijn voor deze auto valt me dat in het geheel niet tegen. Hij heeft voldoende koppel om goed mee te komen en lekkerf schakellui te rijden.

Sinds ik wat meer actief bezig ben met het het nieuwe rijden zakt het verbruik van 5,8L/100km naar 5,2L/100km. Dichter in de buurt van de fabrieksopgave kom ik niet.

PRIVATE LEASE Ford Focus