Ford Focus (2019)

Jaar van aanschaf2019

Ford Focus Active 1.5 automaat

• 0 km

Beste autoliefhebbers,

Zaterdag 31 augustus 2019 os het dan eindelijk zover! We kunnen onze nieuwe focus active in ontvangst nemen dit na de wachttijd van 6 maanden. Besteld op 02 maart 2019 en sindsdien in afwachting.

We maken de overstap van een Fiesta ST line van 2017. Deze beviel prima en heeft zijn werk zonder problemen gedaan. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe auto waren enkele punten waar deze aan moest voldoen voor ons duidelijk, iets hogere zitpositie, automaat,veel opties,veilig, uitstraling en genoeg ruimte.
De concurrenten waren onder andere Mazda CX3, Toyota Auris, Volkswagen Golf en Kia.
De laatste viel voor ons gelijk af door het interieur, de Mazda door zijn automaat en voor ons de ruimte voor zowel bestuurder als passagier. Toyota door karig interieur en verbruik. Volkswagen door zijn prijs en kale uitvoering.
Voor ons voldoet de focus active aan alle wensen, waarbij natuurlijk de inruilprijs en onderhoud intervallen ook meegenomen zijn.

We hebben de Focus Active gekozen met bijna alle opties, trekhaak, draadloos opladen , standverwarmimg en elektrische achterklep zijn niet meegenomen in onze keuze.

Zodra we de Active hebben opgehaald zal ik regelmatig updates aa vullen.

9,5

PRIVATE LEASE Ford Focus