Ford Fiesta 1.1 85pk Trend (2018)
Uitvoering | Fiesta 1.1 85pk Trend |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Volwassen auto geworden
Dit is niet mijn eerste Fiesta, en gezien de verbeteringen zeker niet de laatste.
Ik mag wel zeggen dat ik met mijn 57 jaren al heel wat auto’s heb gereden.
Ik ben Ford gaan rijden toen ik in Ouderkerk aan de Amstel ben gaan wonen en dat een van dealers Ford was.
Na Focus, Galaxy, Smax naar de Fiesta, omdat de kinderen niet meer meerijden, dus waarom dan een grote auto blijven rijden....
Nieuw rijden zat er voor ons nooit in, maar inmiddels uit ervaring kan ik zeggen dat Ford een zeer betrouwbaar merk is gebleken.
Natuurlijk moet je mazzel hebben, maar regelmatig onderhoud is gewoon belangrijk.
Na onze eerste ervaring met de Fiesta uit 2013, werd het tijd voor een jonger model, en wel een van 1,5 jaar oud(bj 2018).
Wat ons meteen opviel is dat deze ‘volwassener’ was geworden.
Zeer prettige eigenschappen als weinig rijgeluid, prima rijgedrag, goed meekomen in het verkeer en natuurlijk de diverse rijassistenten, die ook al in deze kleine Ford versie aanwezig zijn.
Tevens is de ruimte optimaal benut, met name de meerijdende passagiers op de tweede rij hebben niets te klagen, een 4-deurs uitvoering helpt hier zeker in mee.
Prijs/kwaliteit verhouding en dan ook nog een leuk model die jaren mee kan, goede rij eigenschappen en natuurlijk prettig in te zitten, is waar Ford naar mijn persoonlijke mening voor mijn portemonnee goed in is geslaagd ?