Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115 Dynamic (2004)

Fiat Stilo Multi Wagon
Fiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo Multi WagonFiat Stilo UproadFiat Stilo Uproad 2006Fiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieur

UitvoeringStilo Multi Wagon 1.9 JTD 115 Dynamic
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Sinds januari 2004 rijd ik in een Stilo JTD. Dit is mijn eerste ervaring met het merk Fiat en ik moet zeggen het bevalt prima.
Eigenlijk had de auto bij 20000 km naar de daeler gemoeten, maar ik ging pas bij de 28000 km.
Er mankeerde werkelijk niks aan, gewoon een onderhoudsbeurtje en klaar is kees.

Het comfort bevalt prima. Hij is toch op hoge snelheid lekker stil.

Qua prestaties ben je met 115 pk ook lekker pittig onderweg, en een top van 200 (op de teller) is voor een diesel is ook best hoog. Het verbruik blijft bescheiden, zo"n 6.5 liter per 100 km. In die 28000 km heb ik er maar 1 keer een half litertje olie in hoeven gooien; een topmotor!
Qua wegligging had hij van mij wel iets harder geveerd mogen wezen.

Als met al een heerlijke wagen met veel waar voor je geld en uiterst betrouwbaar.

Helemaal niks.

9,5