Fiat Stilo 80 16v Active (2003) #2

Uitvoering | Stilo 80 16v Active |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Wij hebben 5 jaar met veel plezier in deze auto gereden. Een goede uitrusting voor een nog betere prijs. De Stilo werd vooral gebruikt voor de boodschappen, vandaar de weinige kilometers.
De stad was dan ook the place to be, gezien de (iets te) goede stuurbekrachtiging. Voor het inparkeren was er zelfs de City-stand. Hiermee werd het sturen nog lichter.
Deze auto heeft ons nooit in de steek gelaten, iets wat van de dealer niet gezegd kan worden. In de afgelopen jaren hebben namelijk vier Fiat dealers geprobeerd het hoofd boven water te houden in Zwolle, echter allen zijn ze failliet gegaan.
De kwaliteit van deze dealers liet dan ook meermalen te wensen over. We hebben zelfs na een beurt de auto inclusief flinke achterscherm schade teruggekregen. 'Foutje' van de monteur.
Wegens omstandigheden hebben we de auto begin 2010 verkocht. Een super auto voor een super prijs!