Fiat Stilo 2.4 20v Abarth (2002)
Uitvoering | Stilo 2.4 20v Abarth |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Hij rijdt erg goed en snel. Op zeer hoge snelheid 200+ (wees gerust politie het was namelijk in Duitsland) blijft hij erg stabiel en stil. De motor is ook fantastisch veel trekkracht al bij lage toeren. De selespeed versnellingsbak had van mij iets sneller mogen schakelen maar ik denk dat ik het zelf niet sneller kan, het is meer het idee, door dat je aan het wachten bent in plaats van aan het schakelen. De remmen zijn uitstekend volgens een test van “auto motor und sport” staat hij zelfs van 100 km/h binnen de 36 meter stil. Ik heb het niet nagemeten maar ik geloof het meteen. Het connect nav+ systeem werkt ook goed en ziet er mooi uit. De geluidskwaliteit is ook goed, ik zelf heb hem besteld met bose subwoofer waar ik nu een beetje spijt van heb, voornamelijk omdat de kofferbak veel kleiner is geworden en het geluid niet heel veel beter klinkt. Het esp systeem werkt prima, ik heb het getest op gladde wegen en je merkt gewoon dat het systeem dmv de remmen de auto corrigeert in de goede richting.
Tot nu toe geen.