Fiat Stilo 80 16v Active (2002) #7

Fiat Stilo
Fiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieur

UitvoeringStilo 80 16v Active
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2008

garage laat steken vallen

Na het kopen van de auto, bleek na de eerste week, dat er verschillende zaken in de auto niet klopten. Eerst stond ik na een rit van 150 KM stil vlak voor de bestemming van een concert. Hier bleek de cilinder voor de koppeling te oud te zijn. Na te bellen met GEWI auto's kon de auto wel terug gebracht worden om te maken, maar kon ik geen leen auto krijgen.
HIervoor heb ik wat dingen moeten regelen, maar de belofte was dat de auto (zondag gebracht)Dinsdag klaar zou zijn. Dit heeft me na 5 keer bellen op dinsdag eindelijk bevestigd. Een week later bleek de accu kapot te zijn en heb ik door de ANWB een nieuwe in mijn auto gezet.
Nu blijkt na een grote beurt (3 maanden later) dat er nog meer achterstallig onderhoud aan de auto mankeerde. (Veren zijn niet vervangen, wat door FIAT dealers gratis gedaan wordt omdat dit een terugroepactie is.) Ruitenwisserunit defect en vervangen. Distributiesnaar was volgens hem vervangen, maar blijkt nu niet zo te zijn. Achterwiellagers moesten vervangen worden. remschijven zijn zo goed als op. Sigarettenaansteker werkt niet. Verlichting Dashboardkast defect, unit in de dashboardkast gebroken.
Deze dealer van 2de hands auto's is niet aangesloten bij de bovag. Vrienden hadden goede ervaringen met de deze dealer, maar zijn er nu ook achter dat hij de auto's verkoopt, waar veel aan mankeer en hij deze problemen niet wil verhelpen.
Ik raad GEWI auto's voor iedereen af.

3,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens