Fiat Stilo 80 16v Active (2002) #7

autoreview

Fiat Stilo
Fiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieur

Signalement

UitvoeringStilo 80 16v Active
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf160.000 km
KM-stand laatst172.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

garage laat steken vallen

 • 172.000 km

Na het kopen van de auto, bleek na de eerste week, dat er verschillende zaken in de auto niet klopten. Eerst stond ik na een rit van 150 KM stil vlak voor de bestemming van een concert. Hier bleek de cilinder voor de koppeling te oud te zijn. Na te bellen met GEWI auto's kon de auto wel terug gebracht worden om te maken, maar kon ik geen leen auto krijgen.
HIervoor heb ik wat dingen moeten regelen, maar de belofte was dat de auto (zondag gebracht)Dinsdag klaar zou zijn. Dit heeft me na 5 keer bellen op dinsdag eindelijk bevestigd. Een week later bleek de accu kapot te zijn en heb ik door de ANWB een nieuwe in mijn auto gezet.
Nu blijkt na een grote beurt (3 maanden later) dat er nog meer achterstallig onderhoud aan de auto mankeerde. (Veren zijn niet vervangen, wat door FIAT dealers gratis gedaan wordt omdat dit een terugroepactie is.) Ruitenwisserunit defect en vervangen. Distributiesnaar was volgens hem vervangen, maar blijkt nu niet zo te zijn. Achterwiellagers moesten vervangen worden. remschijven zijn zo goed als op. Sigarettenaansteker werkt niet. Verlichting Dashboardkast defect, unit in de dashboardkast gebroken.
Deze dealer van 2de hands auto's is niet aangesloten bij de bovag. Vrienden hadden goede ervaringen met de deze dealer, maar zijn er nu ook achter dat hij de auto's verkoopt, waar veel aan mankeer en hij deze problemen niet wil verhelpen.
Ik raad GEWI auto's voor iedereen af.

3,0
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens