Fiat Punto 1.4 16v Emotion (2004)
Uitvoering | Punto 1.4 16v Emotion |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Ik vond de Fiat Punto vanaf model "99 al heel mooi, het model van "03 vond ik nog mooier. Deze moest het dan ook worden en wel in rode kleur.
Wat ik heel mooi vind zijn de grote lampen aan de voorkant (geeft wel een stoer uiterlijk), en de vorm over het algemeen (is neutraal maar wel stoer). Ook de binnenkant mag er wezen met het twee kleurig dashboard en de blauwe bekleding.
Er zaten meer als voldoende opties op en heb er nog een aantal bij laten zetten: een afneembare trekhaak, esp, subwoofer en stuurbediening, de auto biedt echt waar voor zijn geld.
Ben op dit moment de auto nog aan het in rijden dus kan nog niet precies zeggen hoe dat hij rijd, kom ik later misschien nog op terug.
Het handvat om de deur te openen was aan de ene kant een andere kleur als aan de andere kant (binnenkant)
De dopjes die omlaag gaan als de deuren sluiten hadden hetzelfde probleem, ene kant een andere kleur als aan de andere. Alletwee onder garantie verholpen.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten3
Uitgelicht aanbod

Op de rollenbank - Fiat Punto

Klokje Rond: Fiat Punto 1.4 (2003)

Test: Fiat Punto (2003)

Rover 75 2.5 V6 Classic (2000) - 405.772 km - Klokje Rond