Fiat Grande Punto 1.4 16v T-Jet Sport (2008)

Fiat Grande Punto
Fiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande PuntoFiat Grande Punto - interieurFiat Grande Punto - interieurFiat Grande Punto - interieurFiat Grande Punto - interieurFiat Grande Punto - interieur

UitvoeringGrande Punto 1.4 16v T-Jet Sport
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2009

Ruim twee jaar geleden mijn eerste auto gekocht bij Auto Mondo Goes. Gele fiat Punto 1.2 16v sporting met 128.000 kilometer op de teller.
Sportief auto ondanks een 1.2 met 80PK. Na twee probleemloze jaren met de auto (153.000) en de dealer, toch weer aan het kijken voor een andere auto.

Eerlijk is eerlijk op dit moment zijn er veel mooie auto's te koop op de markt. Natuurlijk valt er over smaak te twisten, maar een nieuwe Fiesta (ford) of een Seat Ibiza SC zijn mooie auto's.

In eerste instantie begon de zoek tocht naar een tweedehands auto met de kop er af. Ik kwam uit op een Fiat Stilo Abarth uit 2004. Lekker sportief, veel luxe en weinig kilometers. Precies wat ik zocht, maar vrij dure auto in onderhoud en hier en daar toch ook wel problemen. Ook diverse Opels, Seats, Fords en Fiats kwamen voorbij.

Naast de Fiat Stilo, stonden er 3, jawel 3 Fiat Grande Punto's met een 1.4T-jet motor als occasion/demo bij de dealer. Een zwarte uit 2007, een grijze uit 2008 en een fel rode uit 2008 met maar 3300 kilometer op de teller :-). U snapt het al ik was hele maal verkocht!

Maar ik ben ook wezen kijken bij andere dealers en merken voor een demo/nieuwe auto,maar die konden het qua prijs/kwaliteit en prestaties niet tippen aan het aanbod van de fiat. De 120 pk, veel luxe en dus een geweldige auto

Na stevig onderhandelen over de demo auto die ter plaatste stond en de auto nog een aantal dagen getest te hebben, zijn we er uit gekomen. De auto is keurig netjes afgeleverd met 3500km op de teller.

Op dit moment heb ik nog maar 5000 kilometer met de auto gereden, binnenkort volgt een overzicht van de + en - punten van deze auto ! Ook zal ik foto's toevoegen

9,5