Fiat Bravo 1.4 S (1997)

autoreview

Fiat Bravo 1.4 S (1997)

Signalement

UitvoeringBravo 1.4 S
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf140.000 km
KM-stand laatst145.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Differentieel in de soep

 • 145.000 km

Na met veel plezier ongeveer 30.000km in de auto te hebben gereden kwamen er helaas een aantal problemen.

- Draagarmrubbers versleten waardoor de auto begon te zoeken in het stuur bij accelereren en remmen.
- Aandrijfas kapot, tenminste dat dacht ik!

Van de een op andere dag begon de linker aandrijfas te rammelen als een gek. Het is natuurlijk al vreemd dat dit van de een op andere dag gebeurt, maar na navraag bij een monteur kreeg ik toch hetzelfde antwoord.

Ik ben toen gelijk op zoek gegaan naar een andere aandrijfas. Deze heb ik gemonteerd en toen heb ik een testrit gemaakt. Het probleem leek na het vervangen van de as helemaal opgelost, echter toen ik later naar huis wilde rijden en een bocht naar links maakte gaf de auto een knal. Het eerste wat in me opkwam was dat de as niet goed gemonteerd was en deze eruit was geschoten. Terug naar de garage dus, daar bleek de as echter prima op z'n plek te zitten. Toen nog een rondje gereden, eerst niets aan de hand, maar naar ongeveer een kilometer te hebben gereden was de overbrenging volledig weg. Ik kon de auto in elke versnelling zetten en de koppeling op laten komen, maar de auto kwam geen meter meer voor- of achteruit...

Dit was helaas het einde van mijn Bravootje, aangezien ik toentertijd nog studeerde en niet het geld had voor een andere versnellingsbak. Ik heb de auto uiteindelijk, met veel pijn in mijn hart, naar de sloop gebracht..

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens