Dodge Journey 2.0 CRD SE (2008)

Dodge Journey
Dodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey eerste beeldenDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey

UitvoeringJourney 2.0 CRD SE
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Het is nooit goed of het deugd niet

Begin 2008 heb ik een folder van de Dodge in vingers gehad. Ik heb er naar gekeken en na 3 dagen in het ronde archief gedumpt. Omdat ik in mei 2008 achter een Cadillac stond, begon het Amerikaanse autogevoel weer te kriebelen. Om naar mijn klanten te gaan, rij ik vaak in een Panda (al vanaf de 1e dag bij introductie) Je ziet dat het slecht gaat wordt dan vaak gezegd, maar ja, waar moet ik mijn auto parkeren, de Panda neemt weinig ruimte in, bij de klant voor de deur. Mijn Suzuki Vitara heb ik eigenlijk ingeruild ivm de trekkracht met een caravan. Dat valt tegen. Op de 1e dag van de introductie van de Dodge ben ik eigenlijk direct gevallen voor het uiterlijke/neus van de Dodge en de fijne instap. Ik kon snel en goed zaken doen Met de caravan geen centje pijn en kom bijna uitgerust in Spanje aan. Alleen het parkeren bij klanten voor de deur wordt wat lastiger. Maar goed Je leeft maar 1 keer, geniet van een auto. Je weet dat je in 5 jaar redelijk wat mag afschrijven, maar je bent dan zeker geen grijze muis. Dodge rijden is gewoon met plezier afstanden rijden.Ach, 1 op 12 gemiddeld dieselen met zo'n auto valt toch mee. (met caravan 1 op 10) Leef, durf te genieten, rij Dodge.

7,0