Daewoo Tacuma 1.6 Spirit (2002)

Daewoo Tacuma
Daewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo Tacuma - interieur

UitvoeringTacuma 1.6 Spirit
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2003

Wat mij bij deze auto aanspreekt, is het gegeven dat ik zelf redelijk groot gebouwd ben en de ruimte die ik in deze auto tegenkwam, ben ik bij geen enkele andere midi mpv tegen gekomen.
Verder is de zit in deze auto meer dan perfect, wat is dat goed in te stellen zeg!
Rijcomfort = ok
Opties meer dan voldoende
Kotom een fijne auto voor een betaalbare prijs, en dat het verbruik wat hoger is (1:10) neem ik dan maar op de koop toe.

In de drukgroep was iets los waardoor hij met koppelen een tikje liet horen. Is keurig onder garantie verholpen.

Raam liep tegen mechanisme aan waardoor er krassen op de raam kwamen ook dit is keurig onder garantie vervangen.

Homokineetkoppeling van de aandrijfas is onder volledige garantie vervangen. Dit na 2.5 jaar.
Probleem was tikken bij gas geven en gas los laten.
Ik ben wel 1 week de auto kwijt geweest maar kreeg een vervangende Daewoo.
Best wel veel problemen maar alles wordt opgelost.
Inmiddels zijn we weer wat verder en heb ik de koppeling, aandrijfstang, stabilisatorstangen en als klap op de vuurpijl in mijn vakantie de auto moeten laten opslepen met een kapotte versnellingsbak. Alles wordt onder garantie vervangen.
Ik heb het inmiddels helemaal gehad met deze auto.
Kortom ik ben niet toe aan een Daewoo, maar ik ben moe van Daewoo! Hij gaat eruit, zelfs met nog 7 maanden fabrieks garantie.

5,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee