Daewoo Nexia 1.5 GTX (1996)
Uitvoering | Nexia 1.5 GTX |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Oude roestbak
Deze auto heb ik aangeschaft als auto voor mijn vriendin, de boomknuffelaar. Maar ik pak deze auto toch wat sneller omdat deze dichter bij de deur op het terrein staat dan m'n eigen auto's.
Deze auto stond te koop voor 950,- bij een autohandelaar na een proefrit war ik aangenaam verrast door deze roestbak. De auto is relatief luxe met een werkende airco!! electrische ramen, centrale vergrendeling en cruisecontrol. De auto rijdt uitstekend voor mijn vriendin die ongeveer 50 kilometer per jaar rijdt.
Persoonlijk vind ik de remmen aan de matige kant, zijn de veren erg slap en stuurt de auto net te licht. De motor heeft voldoende trekkracht en lekkere afgifte van het vermogen (90 pk).
De auto vertoont wel wat roestplekken en heeft de nodige krassen, maar mijn vriendin vind de auto goed genoeg om te houden. En zelf vind ik het ook wel leuk om alle kanten op te glijden als ik de auto wat "sportiever" gebruik.