Citroën C5 Break 2.0 16V Exclusive (2005)
| Uitvoering | C5 Break 2.0 16V Exclusive |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 62.500 km |
| KM-stand laatst | 62.000 km |
Onze auto is heerlijk, er zijn maar 3 minpunten en dat is gebruikerskosten,betrouwbaarheid en afschrijving, wij hebben 22500 km gereden in een jaar en dat is veel, maar hij bevalt ons goed. kosten zijn hoog en betrouwbaarheid hoort daarbij, best veel storingen en dat is veel onnodig weggegooid geld. afschrijving: toen wij hem kochten voor een euro of 25.000 in 2008 is hij nu nog maar een euro of 15.000 waard. dat zijn de minputen, de pluspunten zijn comfort, super stoelen en veel ruimte, vergeet de vering niet, want die is helemaal geweldig, wij voelen de drempel helemaal niet :) . de radio is superduidelijk en de motor is goed maar niet top. de prestaties zijn redelijk, maar wij zijn niet anders gewend, het is een automaat en hij trekt op tot een toer of 5000 per minuut en gaat naar de volgende. het verbruik is ongeveer 1 op 12 a 13. maar het is een 1500 kg zware auto met automaat, energielabel D is deze C5.
toen wij onze vorige auto weg deden (een Xsara Picasso) en we een proefrit reden, merkten we heel veel verschil, lager, ruimer, wel wat donkerder maar het was duidelijk dat deze auto veel beter was.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Citroen C5 Break 2.0 VTR (2005)

Peugeot 407 SW - Opel Vectra Stationwagon - Volvo V50 - Citroën C5 Break - Test

Test: Citroën C5 (2004)