| Uitvoering | C3 Aircross 1.2 PureTech 100 You |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 500 km |
| KM-stand laatst | 500 km |
Eerste jaar
Nu al een goed jaar in deze wagen. Weer een rode. Motorisch is het een flinke stap vooruit. De hybride automaat rijdt erg soepel. Het verbruik is erg laag. Af en toe 1:25. De stoelen zijn net weer beter dan de vorige C3. De ruimte is enorm.
Het enige nadeel van de Citroën C3 Aircross is dat er veel van dezelfde modellen rond rijden. Jeep en Opel bij voorbeeld. Ongetwijfeld rijden die ook net zo goed.
Poeh 200 woorden ? Wat kan ik er verder over zeggen ? Oh....even wennen aan alle mogelijkheden. Er zit zoveel op deze wagen dat ik er maar een instructie boekje bij gekocht heb. Snap nog niet alles. De kofferbak is enorm, en de stoelen zijn makkelijk weg te klappen.
Weer een rode ? Toch een beetje mijn kleur er zijn al grijze witte en zwarte wagens genoeg. Ik vindt het snuitje erg mooi geworden. Een stoere neus. Het interieur is erg stil het dashboard erg overzichtelijk.
Wat betreft het verbruik. Ik ben een rustige rijder. Ik rij gewoon met het verkeer mee. En hou van comfortabel rijden. De vering is nog weer verbeterd tov de vorige Citroën C3. Hij helpt minder over in de bochten.
Ik ga verder niet echt een review bijhouden. Maar kan deze wagen van harte aanbevelen.