Citroen C3 Aircross PureTech 110 Shine (2019) #3

Citroen C3 Aircross PureTech 110 Shine (2019)

UitvoeringC3 Aircross PureTech 110 Shine
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

Gebruikersrevieuw

Na een kleine 2 jaar met deze auto gereden te hebben moet ik zeggen dat ik dat met veel plezier gedaan heb.
Gebruiksgemak is redelijk goed, alleen de bediening via het centrale scherm voor b.v. de airco en verwarming is wat omslachtig. Daarnaast vindt ik het gebruik wat hoger dan zou moeten. Over de gehele periode tot nu toe is het verbruik 1: 13,4 tegen een rustige rijstijl via ANWB veilig rijden waardoor je bij een rustige en goede rijstijl korting krijgt op je premie per kwartaal. Het is een automaat, maar toch. Fijn is toch wel het comfort, wegligging etc. welke hoort bij een Citroën. Wat heel fijn werkt is de cruise-controle bediening via een hendeltje aan de linkerkant van het stuur welke je per km kan bedienen, zowel harder als zachter. Het is een soort van sport om op wegen waar dit kan niet met het gaspedaal te rijden maar via de cruise-controle. Bij ca. 40.000 km zal ik nogmaals een korte review plaatsen.

4,5

PRIVATE LEASE Citroën C3 Aircross

Praat verder op het forum