Citroen C3 Aircross PureTech 110 Shine (2019) #3

autoreview

Citroen C3 Aircross PureTech 110 Shine (2019)

Signalement

UitvoeringC3 Aircross PureTech 110 Shine
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf10 km
KM-stand laatst19.500 km
Lezerswaardering: 80%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Gebruikersrevieuw

 • 19.500 km

Na een kleine 2 jaar met deze auto gereden te hebben moet ik zeggen dat ik dat met veel plezier gedaan heb.
Gebruiksgemak is redelijk goed, alleen de bediening via het centrale scherm voor b.v. de airco en verwarming is wat omslachtig. Daarnaast vindt ik het gebruik wat hoger dan zou moeten. Over de gehele periode tot nu toe is het verbruik 1: 13,4 tegen een rustige rijstijl via ANWB veilig rijden waardoor je bij een rustige en goede rijstijl korting krijgt op je premie per kwartaal. Het is een automaat, maar toch. Fijn is toch wel het comfort, wegligging etc. welke hoort bij een Citroën. Wat heel fijn werkt is de cruise-controle bediening via een hendeltje aan de linkerkant van het stuur welke je per km kan bedienen, zowel harder als zachter. Het is een soort van sport om op wegen waar dit kan niet met het gaspedaal te rijden maar via de cruise-controle. Bij ca. 40.000 km zal ik nogmaals een korte review plaatsen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Citroën C3 Aircross

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum