Citroën C3 1.6 e-HDi 90 Collection (2012)
Uitvoering | C3 1.6 e-HDi 90 Collection |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
afscheid
Bah wat komt afscheid soms veel te vroeg. Wat hebben wij enorm genoten van deze C3. Echt een heerlijke auto, zeker in combinatie met de dieselmotor. Snel wanneer je wilde, comfortabel altijd. Stoelen zaten heerlijk, hij ging over de weg als een moderne Fransman. Comfortabel, maar toch wat strakker dan je gewend was. De 1.6 dieselmotor was echt fantastisch. Geen centje pijn gehad en altijd enorm veel koppel klaar. Goed, het blijft Frans, dus er zaten af en toe wat rammeltjes in, maar die verdwenen soms ook weer als sneeuw voor de zon. De kwaliteit van deze auto was echt goed. Ik heb veel Frans gereden, waarbij je soms onderdelen tegen kwam en dacht waar komt dit nu weer vandaan? Of waar het interieur na 100.000 km echt zwaar versleten was. Maar dat is echt niet meer het geval. Alles bleef voorbeeldig werken, kwaliteit was echt top. Afwerking staat op hoog niveau. Ik rij wel eens andere auto's van andere merken en andere klasses, maar dit was steeds een genot om naar terug te keren. Helaas bracht een ongeval een einde aan ons avontuur. Hij was verre van op, maar na total loss toch besloten om naar een andere auto uit te kijken. We zijn uitgekomen bij het moderne zusje, een DS 3 met Xenon verlichting. C3 premium!
PRIVATE LEASE Citroën C3