Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Touring (2003)

autoreview

Chrysler PT Cruiser
Chrysler PT CruiserChrysler PT CruiserChrysler PT CruiserChrysler PT CruiserChrysler PT CruiserChrysler PT CruiserChrysler PT Cruiser - interieurChrysler PT Cruiser - interieur

Signalement

UitvoeringPT Cruiser 2.2 CRD Touring
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Wij rijden met meerdere van deze PT Cruisers daar wij een rijschool hebben en zijn overgegaan van VW Beetle op de PT Cruiser. Na alle ellende die wij met de Beetles hebben gehad (meer dan 500 garagebezoeken voor kleine en grote zaken in 1 jaar) is de PT Cruiser echt een verademing. Geheel tegen de algemene opinie in ontpopt deze zich als een kwalitatief goede auto met zeer weinig storingen. Wij zijn zeer tevreden over de betrouwbaarheid, rijgedrag en het comfort van de auto en daarnaast de service van de dealer (Kien Velp). Minpuntjes blijven het wat ruimere verbruik en de draaicirkel die een vrachtauto niet zou misstaan, doch zowel onze kandidaten alswel de examinatoren en instructeurs zijn zeer tevreden over het rijgedrag. Daarnaast zijn wij natuurlijk extra tevreden over het kostenplaatje in vergelijking met het ’Beetle-verleden’ want bij ons kost stilstand direct geld.

PROBLEMEN

Remschijven vervangen
Scheurtje in spruitsuk

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens