Chrysler 300M 3.5i V6 LE (2001)

Chrysler 300M
Chrysler 300MChrysler 300MChrysler 300MChrysler 300MChrysler 300MChrysler 300MChrysler 300M - interieur

Uitvoering300M 3.5i V6 LE
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2005

Na wat reviews gelezen te hebben, besloten om mijn 1ste review wat aan te passen.

Het Begin :
Gezien mijn zoons begonnen te klagen over het zitcomfort achterin mijn prachtig mooie getunede NEON 2.0 LE , besloot ik op zoek te gaan naar een grotere wagen.
In de LEXUS showroom, alwaar ik pols hoogte kwam nemen van de mooie IS250, zag ik hem staan. Geen krasje, geen deukje, Full Options, incl telefoon en navigatie.

De Auto :
Ik kocht deze auto ivm aanschafprijs, en vooral binnenruimte. Aangezien ik lang ben (196) en mijn kids dat ook worden wilde ik veel ruimte zowel voor als achter.
Nou plenty of space in deze wagen.
Tevens is de uitrusting dik in orde: Leder, 375 watt infinity 11 speaker systeem, naar beneden draaiende spiegels bij achteruit rijden, zelfdimmende binnen en LINKERBUITEN spiegel (ideaal), verwarmbare stoelen, elekctrisch verstelbaar met 2 geheugens, Compas, etc

Het Rijden :
Een prachtige motor , met dito bak waarbij gewoon sckalen ook mogelijk is, stil genoeg en prima verbruik ( ik rij zomers 1 op 10 , ’swinters 1 op 9.)
Sportief is tie ook, hij heeft een europees onderstel wat een zeer goede wegligging heeft, en toch comfortabel is.
Het mooiste aan de auto is, dat als je 90 km/h rijd en je hem dan op zijn staart trapt, hij schakelt dan zeer snel terug naar zijn 2 en schiet dan brullend weg....heerlijk is dat.
Vaak vallen de mondjes open van de gene die achter je aan het douwen zijn !

Doordat het gewicht van de wagen rond de 1650 kg is, kan je perfect lang uitrollen op een hoge snelheid, gewoon gas los en hij lijkt wel gewoonop volle snelheid door te rijden, lekker voor het verbruik dus !

Niet alleen de buitenkant is fraai vormgegeven en anders dan andere, ook de binnenkant is apart, doet een beetje nautisch aan , sjiek maar wel sportief.

Ben zeer tevreden, en hoop er nog lang mee te doen

Problemen...... tja bij sommige weertypes, komen er wat piepjes onder de auto vandaan, dit lijkt met de stuurrichting te maken te hebbn.
Er is nog niet door de dealer naar gekeken.
Een paar maanden terug, gaf de snelheidsmeting even niets aan,maar lijkt ook weer okay.
Verder niks