Chrysler 300M 3.5i V6 LE (1998)

Chrysler 300M 3.5i V6 LE (1998)

Uitvoering300M 3.5i V6 LE
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2011

Sinds kort de Chrysler 300M aangeschaft. Nog liever had ik de Chrysler 300C gehad, maar die kan ik nog niet betalen. Dan maar de voorganger. Na een week bleken de rubbers van de stabilisator stangen en de draagarmen volledig versleten, dus dat kost me ruim 1200 euro. Draagarmen moesten volledig vervangen worden. Ik heb dit laten doen bij 4x4 Scheveningen (momenteel in Leidschendam). De airco was ook volledig leeg en gelukkig niet lek, dus die heb ik laten vullen. Nu lekt hij nog remolie, want iedere 5 dagen gaat mijn remlichtje branden en piepen. Mijn remvloeistof reservoir is dan ver onder het minimum.
Ik moet hier nog naar laten kijken.

De auto rijdt fantastisch en is erg comfortabel. De 3.5 liter is behoorlijk snel, maar je kunt er ook lekker rustig mee cruisen. Het verbruik ligt ongeveer op 1:10 als je op cruisecontrol 110 blijft rijden. Als je pittig rijdt en veel stadskilometers maakt loopt het verbruik aardig op. Je ziet de meter bijna teruglopen.
De stoelen zitten heerlijk en van binnen ziet hij er mooi uit. Muziek afspelen in de Chrysler is ook een waar genot met de "Infinity Sound System".
Kortom een mooie lekkere wagen, maar zal een volgende keer, de nieuwe aanschaf, toch even laten keuren bij de ANWB, want de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Dat geldt natuurlijk voor iedere auto.

7,0