Chevrolet Aveo 1.2 LT (2011)

autoreview

Chevrolet Aveo
Chevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet Aveo

Signalement

UitvoeringAveo 1.2 LT
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf4 km
KM-stand laatst75.000 km
Lezerswaardering: 40%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nieuw gekocht, ervaring na 75000 km

 • 75.000 km

De eerste nieuwe auto die we hebben gekocht. Hij bevalt erg goed en is lekker ruim.

Tot op heden hebben we 1 terugroep actie gehad en 2 garantie problemen. Er was een probleem met de sensor van de cruise controle en een lekkage aan de waterpomp.

Buiten die 2 zaken heeft de auto probleemloos de 75.000 afgelegd. Het interieur blijft ook mooi en alles werkt nog prima. We gaan hier zeker ook nog veel kilometers mee maken.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien