BMW X5 4.4i Executive (2001)
Uitvoering | X5 4.4i Executive |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
BMW betrouwbaarheid..............
De betrouwbaarheid van BMW is niet zijn sterkste punt vind ik. Prachtige, fijne, supersnelle auto mijn X5 met V8 motor.
Maar wel wat probleempjes gehad de laatste 25.000 km;
Accu vervangen, Dynamo vervangen, storing bij de voorportiesloten, dus deze vervangen, motor ruitenwisser vervangen, Remblokken, Remschijven vervangen, Bougies 8x.
Met de APK haalde hij zijn uitstoot-waardes niet, lekker belangrijk alsof het ook maar iets uitmaakt met deze auto die nog geen 1 op 5 haalt.
In elk geval meteen een grote beurt gegeven en alles na laten kijken.
Totaal wel een kleine 4000 euro aan onderhoudskosten, maarja je bent autoliefhebber of niet, met twee auto's die ik dagelijks berijd kost het wat meer (zie ook Chevrolet Camaro Convertable review).
werkt nu goed
Na de grote beurt en alle reparaties doet de X5 het weer als een zonnetje, de laatste weken bijna 1000 km per week gereden met de X5 en geen enkel probleempje meer.
Wat is het toch leuk om met deze mastodont vrijwel iedereen zoek te rijden, je moet je echt bedwingen om niet te hard op te trekken met deze auto, hij nodigt echt uit om hard te gaan.
Het is moeilijk om gentleman te blijven met dit scheurijzer.