| Uitvoering | 760i |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 221.000 km |
| KM-stand laatst | 221.000 km |
Een v12...
Na met veel plezier een audi a8 d3 4.2 lang te hebben gereden uit 2004 op zoek gegaan naar een bmw v12. De audi was een uitstapje want reed al sinds 2006 BMW.
Auto geimporteerd uit Duitsland. De bmw heeft 2 eigenaren gehad in oostenrijk en is 100% dealer ondehouden.
Auto is super comfortabel, remt goed, schakelt heerlijk en acceleratie is verbluffend.
Ben ook bij met de Michelins non run flat. Veel comfortabeler.
Ik blijf mij verbazen hoe netjes deze auto nog is na 220000 km. Zowel van binnen als buiten nauwelijks beschadigingen.
Het onderhoudsboekje gaf nog inzicht dat eind 2025 bij de bmw dealer alle (motor)pakkingen zijn vervangen. Ook is in het verleden hardy schijf gedaan, draagarmen etc voor. Zit ook nieuwe accu in.
Het was voor mij een misterie of ie nu wel of geen luchtvering heeft want dat leek voorbehouden aan de LI. Ik lijk toch een luchtbalg te zien, maar straks bij de uitlijner eens goed checken.
Grootste verschil met Audi? Dit rijdt weer wat moderner, stuurt strakker. In alle opzichten net wat beter. Enige is dat de stereo in de audi toch wat beter lijkt. De bmw heeft het duurste systeem, maar het geluid in de audi was voller. Misschien nog eens naar de instellingen kijken.
Verbruik? 1 op 8/9 haal je wel.....
Ik moet zeggen dat ik nog geen 1 keer vol gas heb gegeven. Het is ook niet nodig want dit gaat heel makkelijk heel hard.
Oh ja, de kleurcombi is echt heel mooi. Normaal heb ik zwart of blauw en dit is heel anders.