BMW 535i (1988)
Uitvoering | 535i |
Bouwjaar | 1988 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Een jaar lang heb ik tevreden in een BMW E36 320i gereden. Omdat dit merk mij erg beviel wilde ik een groter en luxer model, met airco en een zwaardere motor.
Via een kennis heb ik toen mijn huidige BMW kunnen kopen, met onderhoudsboekjes, normaal warm gereden (wat bij veel snellere auto"s vaak niet gedaan wordt, met alle gevolgen van dien) etc. Alles is in perfecte staat en zo rijdt hij ook. Je hoeft er niet snel mee te gaan, maar het kan wel.
Het verbruik is zo rond de 1 op 10, mits er zuinig mee gereden wordt. Wanneer het gaspedaal wat dieper ingetrapt wordt dan kan het verbruik makkelijk stijgen tot 1 op 5. Maar daar staat wel een geweldig rijplezier tegenover.
Wegligging, vermogen, comfort, betrouwbaarheid, plezier, alles is een ruime voldoende!
- Trillen tussen 95 en 105km per uur. Wordt opgelost door velgen te balanceren en/of rubbers te vervangen.