AutoWeek.nl heeft je steun nodig
BMW 530d Edition (2002)
Uitvoering | 530d Edition |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Na twee jaar met volle tevredenheid met mijn 320i te hebben gereden werd het, daar ik meer kilometers ging maken, tijd voor een diesel. Lang getwijfeld tussen een nieuwe 330D en een 530D. Uiteindelijk is het een twee jaar jonge 530D special executive geworden. Tot nu toe absoluut geen spijt. Het is een heerlijke reisauto. Snel, comfortabel en stil, en relatief zuinig (1:14) In 2 maanden ruim 10000 km gereden en geen problemen. Een absolute aanrader voor diegene die sportief en comfortabel wil reizen.
Geen.

€ 2.944

BMW 530i Edition Automaat, Clima PDC, Prachtige auto
- 2002
€ 5.250

BMW 530i LIFESTYLE EDITION 232PK | NL-AUTO |6-CILLINDER | HALF - LEDER | SHADOW LINE | SPORTSTOELEN | SPORT STUUR | INCL. ONDERHOUD HISTORIE
- 2002
€ 12.900