BMW 325tds Executive (1995)
| Uitvoering | 325tds Executive |
| Versnellingen | 5, Automaat |
| Bouwjaar | 1995 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 66.000 km |
| KM-stand laatst | 163.000 km |
Super kilometer vreter
Anderhalf jaar terug heb ik bij AutoHan deze BMW gekocht. De auto was in concoursstaat met zeer weinig kilometers. Hij is afkomstig uit Duitsland van een meneer die geboren is in 1919. De auto was volledig gedocumenteerd. In het begin kon ik merken dat de auto nog ingereden meost worden. Deze tip kreeg ik ook mee van Janek (www.autohan.nl). Na 1500 kilometer de eerste onderhoudsbeurt laten uitvoeren. De motor wat toen ook goed los gekomen. Daarom op dat moment (kilometer stand circa 80000km) de motor laten chiptunen bij fastech. Het reultaat is subliem. De auto trekt als een beest.
Het is echt een heerlijke kilometer vreter. Dit is uiteraard te danken aan de 6-in-lijn in combinatie met een automaat en dat op een M0onderstel. Kortom een fantastische auto. Hij is ook zeer betrouwbaar. Hij heeft mij tot nu toe 1 keer laten staan. De opvoerpomp voor de disel in de tank was kapot gegaan. Verders nooit wat gehad. Dit is uiteraard ook te danken aan het goede onderhoud. Nadelen zijn er eigenlijk niet aan deze auto. Het verbruik op lange afstanden is keurig (1 op 15) Dit is waarschijnlijk te danken aan de automaat met overdrive (120 km/h met 1800 rpm) Ik heb nu 100000 kilometer gereden met deze auto en hij bevalt nog steeds uitstekend.
De auto is zeer compleet uitgevoert:
-M-onderstel
-half lederen sport interieur
-climate control
-automaat
-stoelverwarming
-Park Distance Control
-Schuifkantel dak
-boardcomputer
-origineel sound system met CD speler
enz.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Zo veel BMW's 3-serie van de eerste drie generaties zijn er nog in Nederland

BMW 323i - Volkswagen Vento VR6 - Toen zescilinder in middenklasser nog 'gewoon' was

BMW 3-serie (1993) - Liefhebber Gezocht

BMW 325td - Test - Uit de Oude Doos