BMW 325i (1993)
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
bmw 325
gekocht een 325i e36 zwart uit 93 het zijn goede sterke auto's
en bmw gele m3 328i e36 uit 91 heb ik ook nog zelfde alleen beetje meer trek kracht en word nu voor onderdelen gebruikt
1-1-2010
de 325i e36 93
pluspunt
rijden lekker
snel vanaf 3500 toeren kan lekker door trekken
200 km geen probleem merkt niks
betrouwbaar zeer zeker hij kan wat hebben want rij als een gek
minpuntjes
binnen laat plafon los af en toe lichtjes uit en aan lachen man
bekleding moeten vervangen niet netjes meer van de 328 gepikt
dan maar
achter dif uitgescheurd komt vaak voor shitss 300 eurotjes las werk gaat niet zonder brug veel werk anders zelf gedaan toen er na lager kapot 300e alletwee de kanten nu weer de aandrijvers vervangen maar doe ik zelf haal van de andere af rem bloken vervangen en schijven voor 165e doe ik ook zelf sport schijven er maar op met mijn rijstijl ze zijn krom getrokken hij verbruikt 1l op 6 km is veel lambasonde kapot even uit lezen heb zelf alles voor en ja hoor mol dus ook maar vervangen 110 euro zelf doen
ja hij tikt beetje heb wel 10w 40 moet eigelijk 5w 30 in maar 1 min lopen en de olie is dun weer dan niks meer te horen en loopt hij als een zontje echt waar is normaal met dikke olie
dus tot nu toe in 4 maandjes
300 dif lassen,garage geen brug
300 lagers ,garage want moet je pers hebben
165 remset ,zelf
110 lambatje ,zelf
120 grotebeurt ,plus bakolie en remolie gedaan gedaan zelf
nu de 328i e36 91 (320i geweest) ombouw
gekocht 1 jaar geleden
pluspunten het zelfde als de 325i
min
dif ook ingescheurd gehad lassen beurtje en rijden maar niks mee gehad lambason ook gedaan van binnen niet netjes en slecht gespoten geel was zwart maar oke
1 jaar niks mee gehad toen gestolen en afgezijk maar de motor liep nog toen ik hem kreeg ze zijn niet stuk te krijgen liept perfect de bak was gaar maar liep wel nog en schakelde ook motor steunen over enzo echt kut raam in geslagen enzo enzo alles gemaakt auto uit elkaar bak en de koppelingsset vervangen motorsteunen slangen radiator en nog wat shitss nou 1 maand er na ging de start motor stuk heb ik hem in de tuin gezet en de zwarte gekocht want had er de schijt van in de zomer ga ik de gele uit elkaar halen en de zwarte wat sneller maken met m3 spullen en de 328 blok dus er volg nog een hoop tot over een tijdeje
groetjes
bmw lover