BMW 320i (1995)

Uitvoering320i
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2011

BMW 320i 6cil. 1995

Bij deze mijn review over de wagen die ik slechts even in mijn bezit had, namenlijk 6 maanden.

De Bmw gekregen van mijn toekomstige schoonouders, dus dat was mooi meegenomen..

Comfort:
Heel te spreken over het comfort, zitpositie lekker laag, en de auto zoeft over de weg. Ook opmerkelijk hoeveel rust de 6 cilinder geeft, en hoe hard je wel kan gaan zonder het te merken, dit is in mijn huidige Honda Civic wel even anders.

Prestaties:
Zoals gezegd, voldoende koppel, en vanaf 4000 rpm sleurt de auto echt lekker ondanks het forse gewicht, de duw in de rug is wel lekker. Hij voelt als je echt gaat jagen wel vrij snel aan.

Schakellui rijden kan anderzijds ook, de wagen pakt goed op in elke versnelling.

Betrouwbaarheid:
Moeilijk te zeggen, heb hem ook niet lang gehad, wel veel driftneiging, wat enkele keren goed is gegaan maar de laatste keer toch fataal, volledig 180 graden gespind en op het andere rijvak beland.

Enige stabiliteitssystemen zouden welkom zijn, maarja hij is uit 1995.

Gebruikskosten:
Onderhoud bij een kennis, dus wel vrij goedkoop, wel remmen laten vervangen en toch ook een fors olieverbruik, ook wel te wijten aan de stevige rijstijl.

Het verbruik is wel echt hoog, 14l/100km is overdreven naar mijn mening, maar het was wel zo.

Zoals al vermeld accident gehad en de stuurstang kapot, niet meer laten herstellen en zodoende het einde van mijn BMW 320i, voor mij althans.

3,3

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens