BMW 320i (1992)

Uitvoering320i
Bouwjaar1992
Jaar van aanschaf2007

aanschaf

Omdat mijn vader verhuist is naar duitsland moest er een auto er bij komen. Hij had niet genoeg aan alleen de citroen ax. Na even rond gekeken tehebben eigenlijk tesnel deze bmw 320i aan geschaft het schuifdakje hing scheef en me vader wou dus het dakje weer goed hebben. De dealer gaf aan het teregelen maar het enige wat die dealer heeft gedaan is het dakje dicht gekit en dat die wel recht hangt maar niet meer los wil.

Dit was de goedkoopste uit voering van de 320i 6 cilinder van bmw het enige wat er aan luxe op zit zijn elektrische spiegels en stuurbekrachteging.

Prestaties:

We hebben ongeveer 80000 met de auto gereden inmiddels. Het is een fijne auto met goede prestaties. Het is niet de ruimste auto die er is met 3 personen achter in de bmw is haast niet mogelijk en de been ruimte houd niet over. De auto heeft goede prestaties hij zit in iets meer dan 9 seconden op de honderd. Een stoplicht sprintje wint die dus geregeld. We hebben op de teller 240 gereden met de auto dat was ook echt berg afwaards wind in de rug en huis inzicht hahah. Ook bij hoge snelheden ligt de auto strak op de weg. Door de achterwiel aandrijving wil de auto ook goed hard door bochten heen.

ruimte

De bmw heeft een totaal 435 liter grote kofferbak ruimte opzich is de ruimte groot genoeg maar omdat het een sedan is kunnen hoge en grote dingen niet goed in de kofferbak. Als wij iets groots willen vervoeren moeten we de aanhanger mee nemen. De Achterbank is niet omklapbaar er zit een skieluik in maar jah dat is niet echt praktisch.

Motor:

Onze bmw is uit gevoerd met een 2 liter 6 cilinder blok met 150pk en 190NM. Door dit blok komt de auto perfect mee met het verkeer en is tot nette prestaties in staat. De auto heeft genoeg trekkracht en hij kan dan ook met gemak een grote aanhanger trekken.

Plus en min punten:

plus punten:
+sterke motor
+nette prestaties
+mooie verschijning
+mooie 6 clinder roffel
+redelijk verbruik voor het blok

Min punten:
-erg kaal uit gevoerd
-sober interieur
-krappe door gang koffer ruimte
-alleen een skieluik
-niet stil

problemen

We hebben met de bmw gelukkig weinig problemen gehad. Het enige wat we gehad hebben is een kapote dynamo

7,5