BMW 320d EffiecientDynamics Edition Touring High Execu (2014)
Uitvoering | 320d EffiecientDynamics Edition Touring High Execu |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Update..15.000km BMW 320D High Exe Touring Automa
Sinds 2 weken in het bezit van de volgende leaseauto, een BMW 320d Touring Automaat, met Sportline.
Was al maanden op zoek naar een station met automaat, maar die er ook leuk uitziet, en goed rijdt, en bij voorkeur 20% bijtelling heeft.
De V60, 508SW, C-Klasse (sedan) geprobeerd, maar gelukkig kwam de beamer!
De BMW viel niet in de 20% klasse meer, 25% nu, maar was met een High Executive versie, met Sportline, Automaat en nog wat opties te krijgen met EUR 11.000 korting, dus nagenoeg zelfde bijtelling als 20%.
Kleur mineralgrau, met sportline dus, maar wel de chromen omlijsting en dakrailing. Mooie combinatie.
Auto bevalt zeer goed. Motor genoeg power in de Ecostand, en Sportstand heerlijk snel. Automaat is beste die ik ooit heb gereden. Snel en comfortabel.
Ruimte valt erg mee, 4 personen op vakantie naar Frankrijk vorige week ging met eigenlijk best makkelijk.
Heerlijke reisauto, die heerlijke stuurt.
Stuk comfortabel (minder straks) dan de vorige serie van de 3.
Wel ff wennen aan lage instap, maar dat gaat snel. Sportstoelen zitten heerlijk.
I-drive went snel, zit ook internet e.d. op, maar gebruik ik nog niet veel.
Navigatie wel en die werkt goed.
Comfortpakket wel lekker, mooie ledlampljes, maar vooral comfort access en 3 12V aansluitingen zijn onmisbaar deze tijd.
Minpuntjes? Eigenlijk niet, misschien weinig aflegruimte voorin, maar dat is bijna overal. Gewoon mooie,snelle reisauto, en denk beste (maar dure) keus van deze klasse.
Update 15.000km
Na 15.000km in 3 maandjes kan ik zeggen dat de keus goed is geweest. Heerlijke auto.
Niet groot maar ruim voldoende. Rijgenot is erg hoog. Comfort neigt maar mijn vorige V70 maar de 320D is toch echt veel sportiever, en ligt ook boven de 200km/h erg strak op de weg. Met enorm krachtige remmen (wel hard trappen).
Op slechte wegdekken in het buitenland is hij enorm goed. Stukken beter dan vorige model 3.
Enige puntje wat geen 9 krijgt is de navigatie. Live update zit er vaak naast, niet altijd logische routes en vrij omslachtig menu. Scherm (breedbeeld) is perfect, grafisch top.
Gem. verbruik is 5,4L op 100 km. Alleen bij lange stukken in Duitsland kom ik rond de 6L op 100km. Met sportieve rijstel dus gewoon zuinig.
Kortom - erg tevreden tot nu toe.
Mooie, zeer goede en betrouwbare snelle auto met superautomaat.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten5
PRIVATE LEASE BMW 3-serie
Uitgelicht aanbod

Hoe zuinig zijn de BMW 320i en 320d (2012-2019)?

Koopwijzer BMW 3-serie - dit moet je weten over de F30/F31

BMW 320d Touring - Doorgelicht