BMW 316i Executive (1999) #2
| Bouwjaar | 1999 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 170.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Geweldige rijprestaties, hij heeft een zeer goede wegligging. Jammer is de ietwat trage acceleratie van de 1.9 motor. Het interieur is zeer degelijk en mooi afgewerkt.
Je voelt echt dat je een degelijke auto bezit die absoluut een hoogwaardig en duurzaam materiaalgebruik bezit.
Vele elektronische opties zijn in deze auto aanwezig, zoals elektr.ramen, elektr.airco, cruise control, enz.enz.
De ruimte achterin valt een beetje tegen omdat de auto naar achter toe smaller word, en de kardanas door het midden over de vloer loopt. De uitstraling extern is nu in 2005 nog steeds modern en strak. Vooral met witte knipperlichten en orginele BMW velgen heeft deze BMW een luxe uitstraling.
Tot nu toe heb ik één keer de accu moeten vervangen, (was nog de eerste accu sinds 1999).
En met een km stand van 175.000km constateerde ik een rammelend geluid (het bekende taxi geluid), toen hebben ze de stabilisatorkogels vervangen, (ook normaal na deze kilometerstand) Toen ik de auto een maand had kreeg hij een storing in het motormanagement, deze hebben ze gereset en het was opgelost.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

De BMW 3 serie E46 is leuk maar staat nog dicht bij moderne auto, de E30 staat voor oldskool fun

Praktijkervaring BMW 3-serie E46: wát, zo oud?!

Waarom de E46 de laatste oldskool BMW 3-serie was

BMW 316i Executive - 1999 - 670.037 km - Klokje rond