Audi S3 quattro (2001)
Uitvoering | S3 quattro |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Het is een comfortabele snelle auto, wat een heel groot rijplezier met zich meebrengt. Het is alleen jammer dat mijn uitvoering nog NET in de 210PK grens valt, want nu worden ze geleverd met 225PK.
Wanneer je de eerste keer in deze auto rijdt, kom je er trillend uit, van spanning!!
Voor een verslag van mij kan je op mijn website terecht, er worden hier nog meer auto"s besproken:
De auto is heel erg goed afgewerkt, maar heeft in mijn geval wel wat kleine mankementen vertoond. Op dit moment zit er het derde 2-massa vliegwiel in. Gelukkig zit mijn auto nog in de garantie.
Als het 2-massavliegwiel kapot is, dan ontstaan er trillingen bij een bepaald toerental. In mijn geval moest ik optrekken in de 4de/5de/6de versnelling tot 3200 toeren en dan gas los laten. Bij 3000 toeren begon de hele auto te trillen (resoneren) en maakte de auto een zwaar bromgeluid. Als u dit dus ook heeft, denk dan niet dat het zo hoort.
Audi Nederland heeft het probleem overigens op goede wijze verholpen.