Audi e-tron 50 quattro Launch Edition Plus (2020) #2

autoreview

Audi E-tron
Audi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tronAudi E-tron

Signalement

Uitvoeringe-tron 50 quattro Launch Edition Plus
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf16 km
KM-stand laatst17.200 km
Lezerswaardering: 59%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Sterk wisselend

 • 17.200 km

Medio 2020 heb ik deze E-tron bij de dealer afgehaald.
Nette aflevering met een uitleg over de uitrusting van de wagen. Vanaf het begin een aantal keren terug geweest,
de laadpoort functioneerde zeer slecht, met name bij Fastned-snelladers, en is uiteindelijk na 6 weken vervangen. Was een bekende klacht. Ik had een lederen interieur besteld, waarbij we in de winter merkten dat de stoelverwarmingen niet aangesloten waren. Bekabeling lag los onder de stoelen !
Dan weer terug omdat er elke ochtend een gordijn aan waterdruppels aan de binnenkant van de voorruit zat. Bleken de deurdichtingen niet voldoende af te sluiten en zijn vervangen. Toen konden we de wagen eindelijk eens op zijn merites gaan beoordelen nadat dit allemaal verholpen was. Voelde niet erg "premium" allemaal, ik had er wat veel beters van verwacht. Het is een snelle wagen, maar bij het optrekken voel je wel dat er een enorme massa in gang moet worden gezet. Het comfort is echt goed te noemen, zittingen zijn echter aan de korte kant. De interieurruimte is aanzienlijk, maar niet zo enorm als je zou verwachten bij die buitenafmetingen. Ventilatie is niet te gebruiken zonder dat de airco is ingeschakeld, niet fijn want dan zijn de accu's binnen no time leeg. Actieradius is in de zomer zo'n 310 km, bij kouder weer kom ik niet verder dan 255 km. Ik vind Audi qua afwerking en materiaalgebruik de laatste jaren achteruitgegaan, ik vind het interieur met de gebobbelde kunststofpanelen verre van hoogwaardig, gevoelig voor vuil. Bovenzijde dashboard is van plastic met een nepstiksel erin verwerkt, en en ander doet mij meer aan een bedrijfswagen denken. Gelakte panelen erg gevoelig voor stof. Mercedes doet het qua afwerking stukken beter, terwijl Audi jarenlang bekend stond vanwege de mooie interieurafwerking.. De rij-assistentiesystemen zijn uitermate irritant, het beste kun je alles uitschakelen en zelf bij de les blijven. Lastige bediening van alle functies op het dasboard, alles zit ver verstopt achter allerlei submenu's.
Qua vormgeving vind ik hem wel geslaagd, mooie wagen om te zien, bouwkwaliteit van de carrosserie is prima.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Audi e-Tron

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens