Audi A4 Cabriolet 2.4 5V (2002)
Uitvoering | A4 Cabriolet 2.4 5V |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Eindelijk een cabrio
Na jaren er over hebben gedroomd, nu eindelijk een cabrio gekocht. Ik wilde wel een cabrio waar 4 personen in kunnen en dat gaat prima in de A4.
De auto ligt goed op de weg, maar kijk uit met de snelheid bij drempels, anders schraapt de onderkant over de straat heen.
Eigenlijk heb nooit gekke problemen gehad met de auto op af en toe een litertje olie na (bekend bij deze Audi’s) Auto is altijd goed in onderhoud geweest en dat merk je. De A4 heeft mij nooit laten staan.
De cabriokap is vervangen na 12 jaar, het raam ging los zitten, maar nu alweer jaren plezier van de nieuwe kap.
De auto is bijna 8 jaar in mijn bezit en 190.000 km op de teller en ik rijd er nog steeds met veel plezier in en vaak met open kap, heerlijk.
Op zoek naar andere auto
Nog steeds is auto heel fijn, maar ivm situatie thuis, gaat de Audi waarschijnlijk toch weg. (Of dochter gaat er nog mee rijden)
De Audi was een 2e auto, maar zal vervangen voor een grotere gezinsauto, dus het afscheid gaat toch een keer komen....
Het verbruik ligt op 1:10 en bij heel zuinig rijden kan je net de 1:12 aantippen.
Verkocht
De Audi is verkocht met toch wat pijn in het hart. We hebben er bijna 9 jaar met grote tevredenheid in gereden.
Echte problemen hebben we nooit gehad, maar de beperking van geen kofferbak (om de hond mee te nemen) heeft ons toch doen besluiten de Audi weg te doen.
We hebben nu een BMW 1 serie van 10 jaar oud teruggekocht en hopen hier veel plezier aan te hebben.

Audi A4 Cabriolet 4.2 V8 quattro | Origineel Nederlands | Nieuwe distributieketting | Half lederen\Alcantara bekleding | Youngtimer
- 2005

Audi A4 Cabriolet 3.0 V6 Pro Line|Rijklaarprijs|Youngtimer|Automaat