Audi A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron Ambition Pro Line + (2015)

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron Ambition Pro Line + (2015)

UitvoeringA3 Sportback 1.4 TFSI e-tron Ambition Pro Line +
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2016

Overstap naar Audi a3 e-tron

Laten we geen discussie houden over oneerlijke bijtelling voordelen, dat de plug-in veel vervuilender is dan andere auto's etc. Ik ben overgestapt van de BMW Granny Tourer (zo noemt de criticus hem toch?) naar een a3 e-tron omwille en toepassen van een kostenbesparing. Maar... het is wel een hele dikke versie met van alles erop en aan. Maar; qua sturen (nu 3dkm verder) is de BMW ondanks zijn voorwielaandrijving een fijner sturende auto! Maar... het elektrisch rijden is wel super relaxed net als active cruisecontrol en de andere opties.

De afgelopen 3 weken heb ik erg veel elektrisch gereden. Naar kantoor vanuit huis haal ik net, daar laad ik hem weer vol en de terugreis is ook geregeld. Kortom in potentie kan ik een zeer goed verbruik realiseren. Niet omdat het moet maar meer omdat het kan en leuk is. Enige irritante is dat er soms geen laadpaal beschikbaar is waardoor je toch benzine gaat gebruiken en dat ik 5 min moet lopen thuis naar een paal (als die vrij is).

Qua ruimte valt het tot nu erg mee. De kids zitten prima achterin maar ik ben heel benieuwd naar hoe de vakantie zal zijn... (van 640 liter naar 260 liter; dus een bagagewagen gaat er achter komende zomer!)

Update volgt binnenkort na zijn/haar eerste beurt!

PRIVATE LEASE Audi A3