Audi A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron Ambition Pro Line + (2015) #2
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Super fijne auto!
Ik kwam uit een zeer ruime BMW Granny Tourer (216d) waar ik al heel erg tevreden over was. Door de bijtelling (jaja 7%!) kreeg ik de kans om deze etron te gaan rijden. Wat een super fijne auto was dit zeg! Behoorlijk snel (ok die BMW was niet snel) en ruim genoeg! Trekhaak erop ivm Holtkamper en 3 zomervakanties (heel Frankrijk gezien + Engeland) en in totaal 60k gereden zonder ook maar een probleem! Ok; alle opties die je kan bedenken zaten er op (lane departure, adaptive cruise control, etc.etc.etc. Die luxe wen je heel snel aan!
De auto zelf kan heel zuinig zijn mits je veel plugt en dat heb ik dan ook gedaan. (Volgens mij 1:18 over 60k)
Tja wat kan ik er nog meer over zeggen? Ruimte? Voldoende met 2 kids! Comfort; sturen in een BMW is veel strakker maar daar wen je aan. Navigatie; top! Lang leven de draaiknop! (Net als bij BMW) Adaptive CC en Lanedeparture= semi autonoom rijden op snelweg en verhoogt de veiligheid behoorlijk! (Wel blijven opletten) B&O stereo; heerlijk! Open dak; super in voor en najaar! Keyless entry; naar je auto lopen en hij kan open zonder sleutel!
Negatief: geen Apple CarPlay; geen stand om stoel elektrische setting te onthouden (luxe probleem) Die van mij had wel net even te brede banden (wel hee gaaf en mooi) maar voor de wegligging en kosten per band niet aan te raden. Verder..?
Waarom deze review? Mocht je twijfelen aan het kopen van een A3 etron (ook een gebruikte) niet te lang over nadenken. Volgens mij hebben er een hoop een nieuwe accu gekregen vorig jaar onder garantie😉
De auto is weg wegens een andere baan en dus ook auto. Nog even gedacht om hem mee te nemen maar dat kon niet.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties5
- Comfort4
- Kosten4
PRIVATE LEASE Audi A3
Uitgelicht aanbod

Audi A3 Sportback 1.6 TDI Ambiente Pro Line
- 2016

Audi A3 Sportback 1.4 e-tron PHEV Ambition Pro Line plus | 2x S-Line | Panoramadak | Origineel NL
- 2015

Audi A3 1.6 TDI Pro Line | Automaat | Panoramadak | Half leder | Navigatie | Climate control | PDC | Cruise control
- 2014