| Uitvoering | A3 Sportback 1.4 TFSI 122pk Attraction Pro Line |
| Jaar van aanschaf | 2014 |
| KM-stand bij aanschaf | 27.000 km |
| KM-stand laatst | 37.000 km |
Slechte ervaring met Audi A3
Na een eerste negatieve ervaring met mijn Audi A3 cabrio ( distributie ketting bij 45000km) kosten circa 1800 euries het VAG concern een herkansing geboden door de aanschaf van een 8 mnd oude A3 Sportback 1.4 tfsi nieuw model atraction pro line uitvoering onder volledige fabrieksgarantie
Nu na circa 1 jaar gebruik en slechts 10.000 km te hebben gereden ook nu tot de conclusie gekomen dat de 4 ringen ver , maar dan ook ver onder nivo scoort . Gelukkig had ik nog de volledige garantie en heeft de dealer mij subliem geholpen ( kosten 5200 euro !!!) , maar bij 37000 km al een volledige versnellingsbak moeten vervangen alsmede een kofferbak welke vol water stond is toch wel schrijnend voor zo' n premium merk
Ik denk dan ook met weemoed terug aan mijn oude vertrouwde merk Mazda en Volvo !
Dus VAG voor mij even niet meer
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

![Audi A3 1.4 TFSI S-Line [Pano Clima/ ECC PDC Sportstoelen]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/59381042/0-9240cec97b49251b9e8504c5aa683b9c.jpg)