AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Audi A3 Sportback 1.0 TFSI Sport (2017) #2
Uitvoering | A3 Sportback 1.0 TFSI Sport |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Hoogwaardige Audi met enkele minpuntjes.
Fijne auto, echt een premium Audi.
Opgehaald bij de Audifabriek in Ingolstadt.
Goede bouwkwaliteit en een hoogwaardig interieur. Fijne sportstoelen. Auto voelt lichtvoetig / dynamisch aan. Voldoende power, ook op de Autobahn.
Minpunten:
- het gemiddelde verbruik van 1:14,7 is niet superzuinig voor de driecilinder 30 TFSI.
- het infotainmentsysteem viel regelmatig helemaal uit. Ook viel de audio regelmatig uit. Dat past niet bij een degelijk Duits premium merk.
7,5
PRIVATE LEASE Audi A3

Audi A3 Sportback 1.4 e-tron Pro Line plus
€ 22.950

Audi A3 Limousine 1.4 150pk TFSI CoD Design Pro Line. Navi, Clima, Cruise, StoelVerw, 17"LMV, Xenon/Led
€ 18.949

Audi A3 Sportback 1.4 e-tron 2017 | Goed Onderhouden | Stoelverwarming | Navigatie | Climate Control | Cruise Control | Spraak Bediening | 2 Sleutels | Boekjes | Stuurwiel Bediening | Onderhoudshistorie
€ 16.499