Alfa Romeo Alfa 6 (1990)

Alfa Romeo Alfa 6 (1990)
Alfa Romeo Alfa 6 (1990)Alfa Romeo Alfa 6 (1990)Alfa Romeo Alfa 6 (1990)Alfa Romeo Alfa 6 (1990)Alfa Romeo Alfa 6 (1990)Alfa Romeo Alfa 6 (1990)

Bouwjaar1990
Jaar van aanschaf2018

Ieder huisje zijn kruisje

Het is natuurlijk een omgebouwde peugeot j5 die ik heb getransformeerd in een Alfa romeo ar6. Samen met fiat, citroen, talbot en peugeot heeft Alfa ook meegedaan aan dit type 280 project, onder het mom, 1 bus 5 merken. Omdat er van de Alfa en de talbo relatief weinig uitgebracht zijn, zijn ze waarschijnlijk alleen op de lokale markt verkocht. Ik als alfist had nog een gilletje liggen van een 33 en omdat er toch al geen logo voorop zat heb ik de stoute slijptol maar ter hande genomen. En zo ontond mijn eigen AR6. Ik ben er lekker mee op vakantie geweest en hij rijdt redelijk zuinig wanneer we ong 100 rijden 1:9. Verder slaapt het heerlijk in de alkoof en kunnen er 4 mensen in slapen. Een toilet, koelkast en keuken blok zijn aanwezig. Pasta koken in deze Alfa is dus goed mogelijk. Na 2 jaar mag ik niet klagen over de kosten, natuurlijk gaan er dingen stuk, maar het is te overzien.

7,0