Alfa Romeo 166 2.0 T.Spark Progression (2002)
| Uitvoering | 166 2.0 T.Spark Progression |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 55.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik was mn Saabje spuugzat (geweldige auto maar TE veel in gereden) Dus ik dacht. Ik wil een degelijke grote auto (geen BMW of Mercedes). Ik wou wel iets geld uitgeven maar geen overdreven bedragen, dus ik had met mn vrouw besproken om toch een 2dehandsauto te kopen. Rare keuze want we hebben ooit een Mitstubishi Pajero 3.2 gekocht 2de hands en na een half jaar moete verkopen wegens gigantische kosten aan de versnellingsbak en motor. Daarmee toch een Alfa 166 gekocht. We zagen hem staan, m"n zoon van 15 meteen verkocht. Ja papa dat is de auto! Ik was nog niet zo zeker! Toen waren we naar een andere dealer geweest waar werkelijk NIETS interessants stond. een Audi A6 1.9 diesel voor nog 25.000 euro van 1999 met 90.000 KM. Goed Gek! Dus wij terug naar de eerste dealer en testritje gaan maken echt geweldig!! Met z"n 155 PK zeer goed in het verkeer. Grote topsnelheid. Ik ben naar Duitsland gereden en reed gemakkelijk 210 op de teller! Tot nu heel tevreden over mn Italiaantje, zeker omdat hij Full option is! Werkelijk alles voor toch een mild prijsje!
NIETS

Deze comfortabele youngtimers zijn ook in 2027 nog gunstig te rijden