Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark 16V L (2000)

autoreview

Alfa Romeo 146

Signalement

Uitvoering146 1.6 Twin Spark 16V L
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf115.000 km
KM-stand laatst191.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne auto

 • 191.000 km

We staan op het punt om onze rode Alfa in te ruilen voor een nieuwe auto. Na 191000 kilometer is de Alfa erg betrouwbaar gebleken. We hebben de auto vanaf 115000 kilometer. In die periode hebben we naast het normale onderhoud wat we altijd netjes bij de dealer lieten uitvoeren geen noemenswaardige storingen of mankementen gehad.

Het meest grote probleempunt zijn de slecht functionerende ruitenwissers, een probleem van alle Alfa 146-ers. Motorisch gezien heeft hij altijd netjes zijn werk gedaan. Wel hebben we er een nieuwe koppeling in moeten laten plaatsen. Een hardnekkig probleem met onze Alfa was dat er boven 130 km per uur het scherm onder het raam begon te trillen, wat erg storend is.

De binnenruimte is voor iedereen voldoende, de kofferbak is relatief groot. Kortom, een leuke auto!

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens