Volkswagen I.D. Roomzz toont binnenste

Benz achterna?

Volkswagen I.D. Roomzz interieur teaser

Volkswagens zesde I.D.-concept maakt zich klaar voor zijn werelddebuut tijdens de Auto Shanghai. In aanloop naar het grote moment toont Volkswagen een schets van het dashboard.

De rode plaat die Volkswagen op social media deelt, moet een indruk geven van hoe de binnenkant van de volledig elektrische SUV eruit gaat zien. Het dashboard belooft een rustig geheel te worden, want naast een wat ovaal stuur treffen we enkel een groot scherm. In verhouding met de bestuurdersstoel steekt het scherm niet enorm uit, dus we verwachten geen hemelsbreed exemplaar, maar meer een formaat zoals we dat uit de nieuwste Mercedes-Benzen kennen.

Met de I.D. Roomzz legt Volkswagen naar eigen zeggen de focus op het interieur en het gebruiksgemak. Het merk schrijft bij de teaser in te spelen op de nieuwste vorm van “connectiviteit, variabele interieurindelingen en individuele lichtinstellingen.” De SUV wordt het zesde model uit Volkswagens I.D.-reeks waar we onder andere de I.D., I.D. Cross en I.D. Vizzion al van kennen.

Op 16 april opent de Chinese beurs haar deuren. Dan kunnen we de concept-car in levenden lijve bewonderen.

PRIVATE LEASE Volkswagen

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.