Vilner vilt eerste generatie Audi TT

Leer, Alcantara en Akrapovič

Audi TT Vilner
Audi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT VilnerAudi TT Vilner
De oer-TT die Audi in 1998 op de markt bracht, spreekt nog altijd tot de verbeelding. Dat blijkt wel uit het gegeven dat het Bulgaarse Vilner de sportcoupé in 2017 van een weelderig interieur voorziet.

Vilner kennen we net als Carlex Design als bedrijf dat maar wat graag interieurs uit auto's trekt om er een eigen, bijzondere versie van terug te plaatsen.

Vilner vouwt een aantal vierkante meter beige leer in het TT-interieur. Op de stoelen en op de deurpanelen zien we een TT-patroon en de kleur blauw, toegepast op de gordels en voor de stiksels op het stuur, moet breken met deze kleurstelling. Zelfs de knopjes om de hoogte van de hoofsteunen aan te passen, zijn bedekt met Alcantara. Dat Vilner werk van zijn project heeft gemaakt, lijkt duidelijk.

De aanpassers houden het overigens niet bij het interieur van de TT. Vilner past led-verlichting toe in zowel de koplampunits als de lichten aan de achterzijde en ook een bodykit hoort bij het Vilner-pakket. Hetzelfde geldt voor een uitlaatsysteem van Akropovic.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.